Youtube
Onze websites koppelen snel en zorgeloos met
Youtube

Youtube

Uploaden, bekijken en delen van videos over de hele wereld

Wat is Youtube?

Youtube is een dochteronderneming van Google. Het is de grootste online videosite op het internet waarop iedereen kosteloos video’s kan plaatsen (uploaden) en bekijken. Je vindt de gewenste video’s via het ingeven van zoektermen, zoals je dat doet op Google. Om video’s te plaatsen heb je een eigen Youtube kanaal nodig.

Een Youtube Kanaal

Zoals hierboven aangegeven heeft elke gebruiker die video's uploadt  hiervoor een eigen "YouTube-kanaal" (soms meerdere) nodig, waarop de video's kunnen worden geplaatst. Gebruikers kunnen zich gratis abonneren op willekeurige kanalen. Dit houdt concreet in dat men gemakkelijk naar de video’s, op de kanalen waar men op is geabonneerd, kan navigeren en de door de beheerder van het kanaal nieuw geüploade video's meteen te zien krijgt. Bovendien kan men per kanaal instellen of men een melding wil ontvangen als er een nieuwe video is.

Een eigen Youtube kanaal voor je bedrijf

Je bedrijf op Youtube zetten is nuttig omdat

  • Per dag meer dan 800 miljoen mensen, meer dan 1 miljard uur naar Youtube kijken.
  • Video’s in de zoekresultaten van Google komen.
  • Je videos kan maken met instructies voor je klanten.

Je kan je bedrijf, je producten en/of diensten aan de wereld kenbaar maken en promoten via goedgemaakte informatieve video’s op je eigen Youtube videokanaal.

Adverteer via youtube

Je kan op Youtube adverteren via Google Ads.

Er zijn verschillende manieren van adverteren op Youtube. De meest gebruikte zijn de “InStream” advertenties. “InStream” advertenties worden weergegeven vóór het afspelen van de gevraagde video. De gebruiker kan de video wel overslaan. Deze advertenties zijn interessant omdat je via in te stellen parameters (demografisch, geografisch, browser-geschiedenis…), je doelgroepen kan selecteren.

Youtube
Onze websites koppelen snel en eenvoudig met
Youtube
Website Alle integraties
Vind je de gewenste integratie niet?
Geen zorgen, er zijn tal van andere tools die eenvoudig gekoppeld kunnen worden.