Shopify experts

Verkoop meer en behaal een betere ROAS (Return On Ad Spend) dankzij onze bewezen aanpak

Een op maat gemaakte oplossing

Wil je een webshop laten maken? Als een erkende Shopify partner staan we klaar om je te ondersteunen bij het opzetten van je Shopify webshop, het aanbrengen van aanpassingen aan je bestaande winkel, of het verstrekken van deskundig advies.

Verrijk je online aanwezigheid

Met onze uitgebreide kennis van Shopify en e-commerce hebben we de nodige ervaring om op maat gemaakte oplossingen te realiseren. We luisteren aandachtig, bedenken creatieve oplossingen en voeren ze uit. Elk project is uniek, en ons doel is om het volledige potentieel van Shopify te benutten.
  • Focus op UX en UI
  • Conversie optimalisatie
  • Migratie naar Shopify Plus
  • Klaviyo e-mail automatisering
  • Data analyse
  • App ontwikkeling

Waarom Shopify de juiste keuze is

Shopify Apps

Shopify heeft een eigen marketplace, het biedt tal van applicaties aan waarmee je jouw webshop kunt aanpassen en optimaliseren.

Shopify POS

Shopify POS (Point of Sale) is een Shopify applicatie die het mogelijk maakt om je fysieke verkoop volledig te synchroniseren met je online verkoop.

Eenvoudig te beheren

Met de Shopify theme editor kun je je website zelf beheren zonder hulp van een developer. Je past eenvoudig kleuren, teksten en afbeeldingen aan.

Onze kernwaarden

Kwaliteit en snelheid

In een wereld die voortdurend verandert, is het van essentieel belang dat je webshop deze evolutie volgt. Onze kernwaarden draaien om kwaliteit en snelheid, met een sterke nadruk op heldere communicatie en strikte deadlines, om ervoor te zorgen dat je bedrijf snel kan groeien.

Optimalisatie en ondersteuning

Ook na de oplevering en lancering van je website kan je op ons blijven rekenen voor vragen en ondersteuning. Ons team zorgt ervoor dat je gehele website up-to-date blijft en mee evolueert met nieuwe functies en updates van Shopify.
  • Upgrade naar Shopify 2.0
  • Optimaliseren van code
  • Vertalen van content
  • Debuggen van code

Onze werkwijze

Kennismaking

Via een online meeting leren we elkaar beter kennen, we bespreken de werkzaamheden en stellen gezamenlijk een deadline vast.

Communicatie

Onze developer is je directe aanspreekpunt voor al je vragen en opmerkingen, en zorgt ervoor dat het project op de best mogelijke manier wordt opgeleverd.

Opvolging

We blijven je website nauwgezet volgen nadat de werkzaamheden zijn geïntegreerd, om te waarborgen dat alles correct werkt.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.
contact
Contact