Wat is Teamleader?

Teamleader is een CRM, projectmanagement en facturatie tool. Wil je graag CRM-software gebruiken om alle nodige informatie van je contacten bij te houden? Mailcampagnes uitsturen? In een oogwenk kunnen zien wat er gaande is binnen je bedrijf? Dat alles en meer is mogelijk in Teamleader.

Wat is CRM?

CRM is een acroniem voor Customer Relationship Management. Het is een strategie om alle relaties en interacties te beheren die jouw onderneming met (potentiële) klanten heeft.

Maar CRM beperkt zich niet tot klantrelaties. Klanten is hierbij een breed begrip en omvat alle stakeholders die betrokken zijn bij je bedrijf, zoals collega’s, leveranciers en resellers.

Als je spreekt over CRM, gaat het vaak over CRM-software, een CRM-systeem of CRM-strategie. Mensen gebruiken de term ‘CRM tool’, ‘-software’ of ‘systeem’ ook als ze het over een systeem voor contactbeheer hebben. De software helpt je om contactgegevens te verzamelen en te bewaren, en je sales op te volgen. Doordat die gegevens op een centrale plek worden bewaard, verbeter je meteen de productiviteit en de samenwerking binnen je team.

Teamleader

CRM, projectmanagement en facturatie in één handige tool.
Bekijk Website