Webdesign

Betaalbaar, professioneel en altijd up-to-date
Meer informatie

Behaal resultaten

Je wilt een website laten maken die online scoort bij je bezoekers en in zoekmachines. Dit is onmisbaar voor een effectieve online marketing-strategie. Je kiest daarom voor een website die er op elk toestel perfect uitziet, super gebruiksvriendelijk is en inhoudelijk jouw boodschap brengt als geen ander.

 • Geschikt voor elk apparaat
 • Gebruiksvriendelijk en steeds up-to-date
 • Snelle website dankzij onze hosting
 • Eenvoudig zelf te beheren
thebonsaist.com on ipad

De sleutel voor het crëeeren van goede website

Klik op een vakje voor meer informatie

Veiligheid

Laadsnelheid

Layout

Responsive

Structuur en navigatie

Call to action

Social proof

Google ranking

Inhoud

Een goede website heeft een beveiligde verbinding

De privacy van jou en je bezoekers is uitermate belangrijk. Daarom is een veilige verbinding noodzakelijk.

Websites met een 100% veilige verbinding herken je aan het https + grijs hangslotje vóór de url. Zij maken gebruik van het HTTPS-protocol (HyperText Transfer Protocol Secure) en zijn gecertificeerd veilig.

Is het grijze hangslotje gemaskeerd met een ander symbool (bijvoorbeeld gele veiligheidsdriehoek, rood doorstreept, grijs cirkeltje met i erin, een rode O...) dan is de betreffende website maar gedeeltelijk of helemaal niet beveiligd. Tot voor enkele jaren werd een website met veilige verbinding gekenmerkt door een groen slotje voor de url. Doordat de beveiliging niet optimaal bleek, werd het definitief afgevoerd. Laat je ook hier niet misleiden. Een groen slotje geeft geen garantie meer op veilig surfen en wordt soms door malafide websites gebruikt om een schijn van veiligheid op te wekken.

Aandacht: Enkel en alleen een grijs slotje dat op geen enkele wijze gemaskeerd is, geeft  aan dat de verbindingen veilig zijn. Het zegt echter niets over de inhoud van de website. Een website met grijs slotje kan nog altijd valse of misleidende informatie of malware bevatten.

Sluiten

Een goede website laadt snel

Bezoekers wensen een snelle laadtijd. Een website verliest bij een laadtijd van een 3-tal seconden al zo’n 10% bezoekers. Bij nog trager laden loopt het aantal bezoekers dat de website verlaat, snel op.

Een website die uitstekend geconcipieerd is om snel te laden, kan met een foute hosting toch traag zijn. Kies daarom voor een hosting met een krachtige snelle server.

Voor Google is het snel laden belangrijk, het bezorgt je website een hogere plek in de ranking van de zoekresultaten.

Websites die bij ons gebouwd en gehost zijn, laden zeer snel.

Sluiten

Een goede layout

Oogt je website esthetisch, aantrekkelijk, fris, modern, uitnodigend, zijn de teksten goed leesbaar?

Of is hij eerder ouderwets, heeft hij een onaantrekkelijke vormgeving of kleurenpalet. Of zijn de teksten niet goed leesbaar, is het lettertype onaantrekkelijk…

In het laatste geval zullen veel bezoekers wegklikken, je website verlaten en geen moeite meer doen om naar de inhoud te kijken.

Sluiten

Responsive

Meer dan de helft van de mensen surft op smartphone of tablet. Websites die enkel ontworpen zijn voor laptops, kunnen op smartphones nauwelijks worden bekeken en verliezen zo al meer dan de helft van hun publiek.

Responsive zijn betekent dat de vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid zich aanpassen aan het apparaat. Zodoende is de esthetiek en de gebruikservaring op elk apparaat optimaal.

Sluiten

Structuur en navigatie

Stroef navigeren jaagt bezoekers weg.

Voor een goede navigatie en het snel vinden van wat wordt gezocht, zijn zowel  een heldere structuur als een overzichtelijke navigatie nodig.

Besteedt extra aandacht aan een vlotte navigatie op mobiele apparaten.

Noteer dat geïntegreerde links ook sterk bijdragen tot de gebruiksvriendelijkheid. Ze maken het snel heen en weer switchen tussen pagina’s of onderwerpen mogelijk. Wees er niet zuinig op.

Sluiten

Call to action

Meestal wil je dat mensen je website niet zomaar eens bezoeken. Je wil dat ze bijkomende info of een offerte vragen, een aankoop doen, een afspraak maken, contact opnemen …

Spoor hen dan ook aan om dit te doen, door op gepaste plaatsen opvallende “call to action” knoppen te plaatsen. Doe dit niet alleen op de homepagina maar ook op andere belangrijke pagina’s.

Sluiten

Social proof

Mensen hebben angst om bedrogen te worden. Voor een website betekent ’Social Proof’ dat de mensen hem erkennen als zijnde betrouwbaar, eerlijkvan en van degelijke kwaliteit.

Voor een website bekom je dit met:

 • Een ‘Over ons’- pagina die vertrouwen wekt, liefst met foto’s van het team en het bedrijf
 • Het duidelijk aangeven van: fysiek adres, telefoonnummer, e-mail, map met locatie,…
 • Het voorzien van een contactformulier
 • Het weergeven van klantengetuigenissen of aanbevelingen van experts
 • Het voorzien van een contactformulier
 • Een portfolio
 • Een blog
Sluiten

Social proof

Sluiten
doreandrose.com on iphone

Geoptimaliseerd voor het net

SEO is een afkorting die staat voor Search Engine Optimization (Zoekmachine Optimalisatie). SEO zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in de gratis zoekresultaten. Het is een continu proces waarbij de positionering van de links die leiden naar je webpagina's, in zoekmachines wordt verbeterd. Deze niet-betalende links van zoekmachines onderscheiden zich van de gesponsorde links.

 • De positie verbeteren in de zoekresultaten van Google
 • Het verkeer naar je website verhogen
 • De conversieratio voor de bezoekers van je website verhogen
 • De geloofwaardigheid van je merk opbouwen

Elke website die wij bouwen is

1

Zelf te beheren

Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren. Je kan teksten, afbeeldingen, video's,... op heel eenvoudige wijze zelf aanpassen, toevoegen of verwijderen. Heb je liever dat wij dit voor jou doen? Dan doen wij dat met plezier.

2

Mobielvriendelijk

Meer dan de helft surft tegenwoordig via smartphone of tablet. Onze websites zijn zo ontworpen dat ze zich qua design, aanpassen aan elk apparaat met behoud van gebruiksvriendelijkheid en esthetiek.

3

Uniek gemaakt

Bij ons is elke website een unieke creatie volgens jouw wensen en aanwijzingen. Wanneer jouw website een beeld brengt van je bedrijf zoals jij het wil, zijn ook wij tevreden.

4

Uitgerust met tools

Bij onze websites bieden wij tal van nuttige tools die eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Bij de opbouw kiest u welke wij moeten toevoegen.

5

Zelf te beheren

Je kan je website zelf beheren. Doe je dat dan heb je geen beheerkosten. De achterliggende software die zorgt voor een optimale werking van je website wordt automatisch geüpdate, zonder kosten.

6

Geoptimaliseerd

Je hebt een prima website en natuurlijk wil je dat hij veelvuldig door potentiële klanten wordt bezocht. Wij zorgen ervoor dat je website goed gevonden wordt.

Website laten maken door Kopstorm?

Kies voor een duurzame samenwerking

Wij bouwen moderne website's die inzetten op een gebruiksvriendelijke ervaring. Je nieuwe website kan snel online.

 • Geschikt voor elk apparaat
 • Gebruiksvriendelijk en steeds up-to-date
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • 100% jouw eigendom

Zitten we binnenkort met jou aan tafel om jouw nieuwe website te bespreken? Vraag snel een offerte aan en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe website.

Meer informatie